Voor onze vrijgevestigde, onafhankelijke dierenartsenpraktijk "De Vrolijke Viervoeter" gelegen in het noorden van Nederland zijn wij op zoek naar een Dierenarts gezelschapsdieren

In onze goed uitgeruste praktijk houden we spreekuren, doen we diagnostiek, voeren we operaties uit en hebben we dieren in opname. Daarnaast doen we ook visites aan huis, wat voor een prettige afwisseling zorgt. Hiervoor is een dienstauto beschikbaar. Uiteraard staat de zorg voor de patiënt en zijn baas voorop, maar hechten wij ook zeer veel waarde aan een fijne samenwerking.

Wij bieden een hele leuke baan binnen een jong en enthousiast team.

Studeer je bijna af? Dan ben je meer dan welkom bij ons!

Wij zorgen voor een goede begeleiding zodat je de eerste lijns diergeneeskunde goed onder de knie krijgt. Je werkt altijd met een ervaren dierenarts en komt er niet alleen voor te staan.

Wij bieden een relaxte werksfeer, een goede balans tussen werk en privé, de mogelijkheid tot nascholing en uiteraard een goed salaris.

Het aantal uur dat je beschikbaar bent en de werkdagen kunnen we in overleg vaststellen.

Doe je liever geen visites aan huis? Of zie je dat juist als een leuke toevoeging? Ook dat is allemaal bespreekbaar!

Onze praktijk is gelegen tussen Harlingen en Franeker en is gemakkelijk bereikbaar via de snelweg, zowel vanuit de richting Leeuwarden/Sneek/Drachten/Heerenveen als vanaf Noord-Holland.

Wil je met ons in gesprek of wil je meer weten? Stuur dan een mail naar administratie@demobieledierenarts.nl of bel 0517-745075

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *